SANDIS SKÄRGÅRDSBUTIK OCH CAFÉ, RASEBORG

js slider

Vägen fortsätter och fortsätter och fortsätter, backar, kurvor, skogar, fält, sommarvillor och bondgårdar. Emellanåt skymtar havet. Vackra vyer. En hjort tittar fram bakom träden. Äntligen framme vid Sandis skärgårdsbutik och café!

Butiken är öppen dagligen från påsk – 30.9. Här kan du köpa allt från tuggummi till byggmaterial.

Vid lunchtid kan du äta god husmanskost. Kaffe och bulle kan du också välja och A-rättigheter har vi om du vill ha lite vin eller öl eller en drink på terrassen. På kvällen kan du också beställa något smått och gott att äta.

Ofta arrangerar vi evenemang av olika slag och varje lördag har vi skärgårdstorg då du kan handla mat från lokala producenter.

Speciellt vill vi nämna Forneldarnas natt, den sista lördagen i augusti. Då är det sommaravslutning med live musik och dans. Då mörkret fallit på kör vi igång med ett mäktigt fyrverkeri, som bara överträffas av Pojo Frivilliga Brandkårs nyårsfyrverkeri.

Vi har gratis parkering för våra gäster och för dig som vill ut i skärgården. Har du ingen egen båt, så kan vi ordna med en skärgårdstur för dig, t.ex. med Guide-Matti.

Om du kommer med båt, så får du gärna övernatta vid vår gästbrygga i mån av plats för 5.00 € / dygn. 10.00 € om du vill ha elektricitet. Tyvärr har vi ingen septitank. Men toaletten står till våra båtburna gästers förfogande. Våra båtgäster kan beställa skjuts in till Karis, Ekenäs, Fiskars, Raseborgs Slottsruiner eller andra ställen som ni vill besöka.

Naturvandring kan du företa dig hos oss. Utanför vår husknut börjar Nylands Friluftsområdes ägor, som är gratis för alla och envar att ströva omkring i. Svamp och bär kan du plocka enligt allemansrätten.

Så har vi tennisbanor, du kan låna racket och bollar av oss. 10.00 € / timme.

Vår äventyrsminigolf är unik – och vacker! Det kostar 5.00 € att spela en runda.

Utescenen är som gjord för tomtar, troll, riddare och prinsessor. Bara säg till om du vill uppträda!

Vi har roddbåtar till uthyrning, 10.00 € / dag. Flytväst om du förbeställer, så ordnar vi. Fiskeredskap och fiskekort likaså.

Vårt café kan hyras för konferenser och privata fester, förutom sommarmånaderna då vi har öppet för alla. Vi ombesörjer traktering, vit duk och dataprojektor om det behövs. Dataförbindelse finns.

Välkommen till oss. Vi finns där. I Raseborg. Vid vägens slut!

 

Kontaktperson: Hasse Siltanen
Adress: Sandnäsuddsvägen 372, 10600 Ekenäs, Raseborg
Telefon: +358 400 501 181, +358 19 202 627
e-post: info@sandisbutik.fi

Besök vår webbsida

Språk vi behärskar: Svenska, finska, engelska