Om HelsinkiWest

Sommarostrand-strawberry-cake - Copy

Kontakt:

Styrelse 2016

HelsinkiWest r.f. är en registrerad förening vars uppgift är att sammanföra aktörer inom turismnäringen i västra Nyland och marknadsföra deras tjänster på den finska och de internationella marknaderna.

Medlemmarna i HelsinkiWest, i september 2016 totalt 70, är företag, som verkar inom besöksnäringen. Vi samarbetar och skapar produkter där de olika tjänster, som vi erbjuder , kompletterar varandra till en fin helhet, som du, som besöker vår region kan njuta av.

Du finner alla företag presenterade på vår websida i ord och bild på svenska, finska och engelska. Vi hoppas att du här hittar de upplevelser och den inspiration, som får dig att packa kappsäcken och komma hit till oss. Välkommen!

Om du som företagare i västra Nyland vill komma med i vårt glada gäng, kontakta oss på helsinkiwest@helsinkiwest.fi, så berättar vi mera.

Vi har gjort vårt bästa att sammanställa nyttig och trevlig information om region västra Nyland, om dess företag, sevärdheter och aktiviteter utgående från den information vi har fått av resp. aktörer. HelsinkiWest tar inte ansvar för eventuell felaktig information. Kolla alltid gärna företagens egen hemsida för mer detaljerad information. Och berätta gärna för oss, helsinkiwest@helsinkiwest.fi, om du saknar något på vår hemsida eller om du tycker att något inte verkar korrekt. Vi tar med tacksamhet emot all feedback, alla kommentarer och önskemål.

Besök också vår Facebook sida, där företagen informerar om senaste nytt och aktuella händelser.

Här är vår medlemsförteckning: