VILTGÅRDEN, INGÅ

js slider

Konsumenterna har på senaste tid allt mer börjat fråga efter rent, ekologiskt och närproducerat. Och vad är väl renare, mer ekologiskt och närproducerat än ett djur, som fått leva sitt liv fritt och i sin egen omgivning? Oförberedd fälls av en jägares kula, utan stressande transporter till slakthus hundratals kilometer från den trånga boning, som är många djurs vardag.

Dessa krav vill Viltgården svara på och deras viltkött blir allt populärare, såväl bland högklassiga restauranger som bland de finländska hushållen.

Viltgården erbjuder kött från bl.a. älg, hjort, vildfågel och mufflon. Ibland får vi tag i vildsvinskött, något som inte hör till vardagen i Finland.

Till traditionen hör däremot kräftorna, och Viltgården hör till de bästa platserna att inhandla kräftor. Du kan få dem färdigkokta eller levande kräftor, som du kokar själv.

Viltgården finns i Marieberg i Ingå kommun.

Läs Danielas matblogg från Viltgården: http://viltgardensmat.blogspot.fi/

Kontaktperson: Tomas Landers och Viktor Leivo
Adress: Mariebergsvägen 89, 10210 Ingå
Telefon: +358 45 616 5562 (Viktor), +358 50 350 0760 (Tomas)
e-post: viktor.leivo@viltgarden.com

Besök vår webbsida

Språk vi behärskar: Svenska, finska, engelska