STALL SÓLFARI, RASEBORG

js slider

Stall Sólfari erbjuder unika ridturer i den vackra västnyländska landsbygden. Stallet ligger i Raseborg och ägs av Jaana Huttunen, som har mångårig erfarenhet av islandshästar.

Stallet arrangerar ridturer i naturen och i de omgivande kulturlandskapen, dels kortare turer på ett par timmar eller längre, t.o.m. fem dagars turer.

Stall Sólfari gör nära samarbete med många turismföretag i trakten. Ridturerna tar dig t.ex. till Raseborgs slottsruiner, där Slottsfru Katarina guidar ryttarna genom livet på medeltiden. Måltid kan intas i Slottsknektens stuga. Fagerviks bruksområde är nära stallet, liksom också Rejböle gård, där du kan bekanta dig med Highland nötkreatur. På tvådagarsturerna övernattar vi bl.a. på Bovik fårfarm, i Malmbackas kolmileby och på Hannelbacka, där alpackorna hälsar oss välkomna.

På sommaren kan man övernatta i stugor intill stallet och vi arrangerar också ridläger under sommarmånaderna. Men vi rider året om, för vad är bättre än att erövra snötäckta landskap på en islandshäst!

Hos oss kan du betala med Smartums olika betalningsmedel.

 

Kontaktperson: Jaana Huttunen
Adress: Vallarsvedjavägen 510, 10300 Karis, Raseborg
Telefon: +358 40 511 3167
e-post: jaanahuttunen67@hotmail.com

Besök vår webbsida

Språk vi behärskar: Finska, svenska, engelska