SE-ACTION, SJUNDEÅ

js slider

SE-Action är ett företag med många järn i elden. Vi verkar, förutom i vår hemort, Sjundeå, även inom hela västra Nyland. Vi tar aktiviteterna till det ställe där du finns – om du inte hellre kommer till oss.

Vi samarbetar med många logi- och konferensföretag i västra Nyland och Fiskars bruk är ett av de ställen där du ofta finner oss.

Vår största verksamhet är paddling. Vi paddlar i Sjundeå ån, på sjöarna Tjusträsk och Vikträsk och ända ut i havet vid Störsvik, där vi har vårt paddlingscentrum. Men, som sagt, vi tar också våra kanoter och kajaker till de vattnen som passar dig bäst.

Det senaste inom paddling är SUP (=Stand up Paddling) och SUP joga. Här har vi samarbete med Kola Kayaking och Rantasipi Siuntio Spa.

På vår hemgård, Purnus, kan vi erbjuda två högklassiga hyresstugor, en konferensstuga och många sorters ute-aktiviteter. Vi har en äventyrsbana och en lappkåta inne i skogen och högst uppe på berget, med hänförande utsikt, kan vi duka middag för ett större sällskap.

Hyresstugorna, Simpukka och Saukko är 67m2 och rymmer 4 + 2 personer. Alla bekvämligheter finns, inklusive wifi.

I Purnus kan du också starta din paddlingsfärd, ån rinner precis nedanför våra stugor.

Vill du inte paddla, så har vi cyklar att hyra och även ridturer kan vi ordna i samarbete med närliggande stall.

Vår kulinariska stolthet är Sjundby glassen med naturliga aromer från den finska naturen och trädgården. Du kan njuta av vår glass i Sjundby Café, som ligger intill Sjundby slott, eller köpa den i utvalda affärer i västra Nyland.

Sjundby slott är en av de viktigaste sevärdheterna i västra Nyland. Vi arrangerar guidade turer under vissa dagar under sommaren, samt för grupper på beställning. Samma gäller för det anrika Svidja Slott, som nyligen öppnats för allmänheten.

Registrerad researrangör: 6288/02/MjMv

Kontaktperson: Susse Ekström
Adress: Purnusvägen 55, 02570 Sjundeå kby
Telefon: +358 9 256 4040
e-post: info@seaction.com

Besök vår webbsida

Språk vi behärskar: Svenska, finska, engelska