SATTVA WELLNESS – HANKORELAX, HANGÖ

js slider

Sattva Wellness i Hangö erbjuder dig, ditt företag eller din sammanslutning olika lösningar som befrämjar och upprätthåller hälsa, skönhet och välmående. Våra tjänster kombinerar den västerländska och den österländska uppfattningar om välmående.

Ayurveda, yoga, meditation, kraften från den finska naturen och de västerländska hälsoinnovationerna är verktyg, som vi använder i vårt arbete.

Vi planerar och förverkligar kostnadseffektiva välmåendeutrymmen på t.ex. arbetsplatser, hotell, spa-anläggningar och salonger. Vi arrangerar utbildning i effektiv stresshantering och Ayurveda läkekonstens metoder.

Vi erbjuder konsulttjänster gällande välmående för dig personligen, för ditt företag samt för företag inom hälsobranschen.

Vår verksamhetspunkt i Hangö, HankoRelax, är specialiserad på avslappnings  och stresshantering samt metoder för att fysisk och psykisk förnyelse. Våra tjänster passar utmärkt såväl för lokalbefolkningen som för resenärer, som besöker Hangö.

Vårt Slappna av*Förnya dig – koncept erbjuder program enligt tema, individuellt eller i grupp:

  1. En dag med en lokal välmåendeguide. Olika alternativ, t.ex. Naturbad.
  2. En dag med en lokal GolfGuide – t.ex. en båttur till en golfbana ute på en holme eller en golfdag på någon av regionens golfplaner.
  3. Ansikts-, kropps- och massagebehandlingar i HankoRelax utrymmen.
  4. Neurosonic behandlingar i HankoRelax utrymmen.
  5. Workshops  1 – 4 timmar.
  6. Heldags eller veckoslutsprogram för grupper.
Kontaktperson: Tarja Aalto
Adress: Boulevarden 19 A, 10900 Hangö
Telefon: +358 400 477 076
e-post: hankorelax@gmail.com

Besök vår webbsida

Språk vi behärskar: Svenska, finska, engelska