RESTAURANG ARTALLI, SJUNDEÅ

js slider

Artalli är en beställningsrestaurang i Sjundeå vid sjön Vikträsks strand i naturens stillhet, endast 40 km från Helsingfors centrum. Restaurangen, mötesutrymmena samt strandbastun med sin varmvattenbalja är öppen för våra gäster året om. Vapaaherranelämää arrangerar fiske och båtturer även för stora grupper med start från Artallis bastustrand. Du har en unik möjlighet att njuta av fantastiska landskap och fiske i Vikträsksjön, längs Pickala å och ute i skärgården under en och samma färd!

Vi har flera olika båtar till vårt förfogande, så vi hittar alltid en passande farkost, också för större grupper. Vårt flaggskepp är ”Gäddan” en öppen båt, som är ombyggd att passa svirvelfiske. Den susar iväg till de bästa fiskeplatserna med två 250 hk motorer. I båten ryms 10 fiskare och jigga t.ex. abborre eller gös.

Som din värd, kapten och fiskeguide fungerar Henrik ” Roope” Rehbinder, som är känd från televisionens kockprogram och också utnämnd till årets fiskeguide för år 2015.

En exklusiv 10 personers mötesdag hos Artalli kostar ca. 200.00 € per person. I priset ingår mötesutrustning, fisketur, bastu och varmvattenbalja, samt en läcker måltid.

En endags fisketur med vår topprustadde ”normalstora” båt kostar från 600.00 €. Med den STORA båten gör vi en ”all in” fisketur från 800.00 €.

Ta kontakt, så planerar vi en passlig dag för er grupp med lämplig mängd fiske och friherreliv!

 

Kontaktperson: Henrik ”Roope” Rehbinder
Adress: Elvvikintie 16, 02580 Sjundeå
Telefon: +358 40 7091086
e-post: info@vapaaherranelamaa.com

Besök vår webbsida

Språk vi behärskar: Finska, engelska