NUUKSION TAIKA, VICHTIS

js slider

Villa Paratiisi är det perfekta stället att koppla loss från vardagen, med familjen eller arbetskompisar, vara tillsammans och koppla av. Vår villa vid sjöstrand i Noux nationalpark i VIchtis passar väl för möten, rekreation och fester. Vi ordnar också servering och program. Turer i skogen, till fots eller med kickbike, på vintern med sparkstötting eller snöskor. Ut på sjön tar vi dig med kanot eller SUP-bräde.

I huvudbyggnaden finns ett rymligt, stämningsfullt mötesutrymme med plats för 15 personer. EN måltid kan vi duka upp för 20 personer. I villan finns ett sovrum med dubbelsäng och som extra säng fungerar soffan i omklädningsrummet. På gården finns två stugor, där inalles nio personer kan sova. I huvudbyggnaden finns en vedeldad bastu, vid stranden en eldstad och på den täckta terrassen ett sommarkök med öppen spis. Kvällssolen lyser på terrassen där upp till 14 personer kan sitta vid dukat bord.

På stranden finns ett vindskydd, inne i skogen en lappkåta med eldstad och en björnbod för evenemang med program. Vi är specialiserade på att arrangera program med anknytning till den finska folktraditionen; bl.a. en tur i skogen enligt folksagor från det finska nationaleposet Kalevala eller traditionell musik vid lägerelden. Vi bjuder på naturens mat, som vi tillreder över öppen eld: fisk, viltkött, skogssvamp, vilda örter och bär. Vi arrangerar program och måltider vid lägerelden dels på våra egna marker, dels i Noux nationalpark där vi startar vår vandring från naturcentret Haltia.

Välkommen och upplev den förtrollanden naturen i Noux!

 

 

 

Kontaktperson: Satu Selvinen
Adress: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi, Vichtis
Telefon: +358 50 505 0869
e-post: info@nuuksiontaika.fi

Besök vår webbsida

Språk vi behärskar: Finska, engelska