ÅDÖSTUGAN, RASEBORG

js slider

Ådöstugan är en möblerad och fullt utrustad stuga i Raseborgs skärgård alldeles på gränsen mellan den inre och yttre farleden. Stugan kan hyras för ett veckoslut, veckovis eller månadsvis.

Stugan är 60m2 och består av två sovrum med sovplats för totalt 4 personer, ett allrum, en bastu och en stor veranda. Till stugan hör också utedass och vedbod.

Stugan ligger på Ådö, som ligger intill den yttre farleden. På Ådö finns 12 hyresstugor på öns norra sida. På öns södra sida finns klippor med utsikt mot det öppna havet, som passar utmärkt för picnic och solbad.

Stugan är utrustad med gasspis med ugn, gaskylskåp och en liten vedspis. Stugan är även utrustad med solpanel som kan användas för t.ex. laddning av mobiltelefonen eller kvällsbelysning .  I stugan finns tvättvatten, men dricksvatten måste hyresgästen hämta från fastlandet. Stugan har egen strand  (klippor) med badstege vid bryggan.

Till Ådö kommer du endast med båt. Från Ådö är det ca sex kilometers båtfärd till Box hamn, som i sin tur ligger ca 20 minuters bilfärd från Ekenäs. Vi ordnar vid behov båtskjuts till och från stugan.

Närmaste matbutiker och café: Box ca 6 km och Sandnäsudd ca 6 km (med båt). I närheten ligger också den lokala sevärdheten Jussarö.

Övrig utrustning  på stugan:

Täcken och kuddar, (sängkläder och handdukar för en avgift på 5.00 € / bädd / vecka, förhandsbeställ) – Spjälsäng och barnstol (förhandsbeställ) – Kärl, bestick etc. – Liten gasgrill – Ved för bastun och vedspisen – Brygga med boj för förtöjning – Roddbåt

Husdjur ej tillåtna.

Stugan hyrs ut från maj till september.

Pris: 370.00 – 525.00 € / vecka

Kontaktperson: Janina Öhman
Adress: Halstö stugby, Raseborg
Telefon: +358 50 463 7272
e-post: booking@halsto.fi

Besök vår webbsida

Språk vi behärskar: Svenska, finska, engelska