RAVINTOLA ARTALLI, SIUNTIO

js slider

Tilausravintola Artalli sijatsee Siuntiossa, Vikträsk-järven rannalla, luonnon rauhassa vain 40 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Monien mahdollisuuksien ravintola ja kokoustilat, sekä rantasauna paljuineen vastaanottaa vieraita ympäri vuoden. Saunarannastamme käsin Vapaaherranelämää järjestää kalastusta ja veneilyä isommillekin ryhmille. Sijantimme antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja kalastuksesta niin järvellä, Pikkalan joella, kuin merelläkin samalla kertaa!

Käytössämme on useita veneitä erilaisiin tarpeisiin ja kalastusmuotoihin, myös isommille ryhmille. Lippulaivana uskomaton Hauki, heittokalastukseen modifioitu kymmenmetrinen avovene jota kiidättää kalapaikoille peräti 2 kpl 250 hv moottoreita. Veneeseen mahtuu peräti 10 kalastajaa esim. ahventa / kuhaa jigaamaan ja varusteina on mm. viistokaiku-plotteri yhdistelmiä, joiden kuvaa voi seurata 27 tuumaiselta lisänäytöltä.

Tilaisuuksien isäntänä ja kalastus-& veneretkien kapteenina häärii Tv:stä tuttu huippukokki ja vuoden 2015 kalastusopas Henrik ” Roope” Rehbinder.

Esimerkiksi exclusiivinen n.10 hengen kokouspäivä Artallilla, kalastusretkellä, saunalla & paljulla, sekä herkullisilla ruokailuilla höystettynä on n. 200.00 € / hlö.

Päivän kalastusretket huippuvarustellulla ”normaalikokoisella” veneellä alkaa 600.00 €:sta. ISOLLA veneellä ”All in” kalastusretket alkaen 800.00 €.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän ryhmälle sopiva kalastuksellinen päivä vapaaherran elämää!

Yhteyshenkilö: Henrik ”Roope” Rehbinder
Osoite: Elvvikintie 16, 02580 Siuntio
Puhelin: 040 7091086
sähköposti: info@vapaaherranelamaa.com

Vieraile kotisivullamme

Kielet joita hallitsemme: Suomi, englanti