NUUKSION TAIKA, VIHTI

js slider

Villa Paratiisi on täydellinen paikka irtautua arjesta ystävien, perheen ja työkavereiden kesken, olla yhdessä ja rentoutua. Järven rannalla Vihdissä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa sijaitseva huvila soveltuu sekä kokous-, virkistys- että juhlapäivään. Kauttamme järjestyvät myös tarjoilut ja päivän ohjelma; retket metsään: kävellen tai kickbikella,  talvella potkulkelkalla tai lumikengillä, ja vesille; kanootilla tai SUP-laudalla.

Päärakennuksessa on avara tunnelmallinen tila jossa mahtuu kokoustamaan 15 henkilöä ja ruokailemaan 20.  Huvilassa on makuuhuone parivuoteella ja lisävuoteena pukuhuoneen sohva. Pihapiirissä on kaksi mökkiä, joissa yhteensä 9 vuodepaikkaa. Päärakennuksessa on puulämmitteinen sauna, rannassa nuotiopaikka ja katetulla terassilla kesäkeittiö tulisijalla. Terassille paistaa ilta-aurinko ja terassille ison pöydän ääreen mahtuu ruokailemaan 14 henkilöä.

Rannassa on myös laavu ja metsän siimeksessä kota tulisijalla sekä karhuaitta ohjelmallisiin tilaisuuksiin. Olemme erikoistuneet järjestämään ohjelmia, jotka perustuvat suomalaiseen kansanperinteeseen; mm. metsäretki Kalevalan tarinoiden matkassa ja perinnemusiikkia nuotiolla. Tarjoamme villiruokaa joka valmistuu tulilla; kalaa, riistaa, metsäsieniä, villiyrttejä ja marjoja.

Järjestämme ohjelmia ja nuotioruokailua omisa tiloissamme sekä toisaalla Nuuksiossa, mm. Suomen luontokeskus Haltiasta käsin. Tervetuloa kokemaan kanssamme luonnon lumo ja Nuuksion Taika!

 

 

 

Yhteyshenkilö: Satu Selvinen
Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi, Vihti
Puhelin: 050 505 0869
sähköposti: info@nuuksiontaika.fi

Vieraile kotisivullamme

Kielet joita hallitsemme: Suomi, englanti