MOTEL MARINE, RAASEPORI

js slider

Raaseporissa Motel Marine tarjoaa monenlaista majoitusta, ravintola- ja kokouspalveluita. Sijaitsemme Tammisaaren keskustassa rannan tuntumassa. Hotellimme on auki vuoden ympäri ja vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Hotellissamme on 45 huonetta josta 33 savuttomia: yhden- kahden- kolmen- ja neljänhengen huoneita sekä huoneistoja ja sviitti. Kaikissa huoneissa on oma kylyphuone jossa suihku ja wc. Huoneissa on televisio, puhelin, langaton nettiyhteys ja oma sisäänkäynti. Ilmainen paikoitus pihallamme. Runsas aamiainen sisältyy huonehintaan.

Ravintolaan mahtuu n. 80 henkeä ja kesällä voit nauttia ateriasi kodikkaalla terassillamme, jossa on paikat n. 100 hengelle. Baari on auki päivittäin klo 9.00 – 24.00.

Sauna ja kylpytynnyri ovat sekä hotellivieraiden että ulkopuolisten varattavissa.

Kokoustila on mitoitettu 12 hengellä ja varustettu datatykillä ja fläppitaululla. Isommat kokoukset voidaan järjestää ravintolan tiloissa.

Leksvallissa, 10 minuutin auto- tai venematkan päässä Tammisaaresta on 406 Vitsand jossa voimme järjestää kokouksia ja juhlia. Majoitustilat on 10 hengelle. Myös juhlasali, sauna ja kylpytynnyri. Tilauksesta järjestämme toivomuksenne mukaisen ohjelman. Myös veneretket järjestyvät.

3 km Tammisaaresta, Gammelbodassa on Bergshyddan, kuuden hengen mökki, jonka voit vuokrata viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Samalla tontilla on myös pieni mökki johon voi majoittua neljä henkeä.

 

Yhteyshenkilö: Heidi Jousmaa
Osoite: Kammantekijänkatu 4 - 6, 10600 Tammisaari, Raasepori
Puhelin: 019 241 3833
sähköposti: reception@motelmarine.fi

Vieraile kotisivullamme

Kielet joita hallitsemme: Ruotsi, suomi, englanti