MARTINPIHA, LOHJA

Martinpiha Lohjalla, Lohjansaaressa, vannoo maalaisromantiikan, kodikkuuden ja rauhallisen tunnelman nimeen jossa arjen huolet on helppo unohtaa. 1800-luvulla rakennetuissa, 2006 lähtien korjatuissa vilja-aitoissa sijaitsevat huoneemme ovat sisustettu uniikisti paikan tunnelmaa mukaillen. Huoneet ovat 2:lle, 3:lle ja 4-hengelle, lisävuoteet mahdollisia osiin huoneista.

TAMMISAARI CAMPING, RAASEPORI

Useimmiten leirintäalue sijaitsee maaseudulla, kaukana kaupungeista, palveluista ja nähtävyyksistä. Tammisaari Camping  Ormnäsin rannalla Raaseporissa tarjoaa kaiken tämän kävelymatkan päässä. Nurkan takana on luonnonalue Hagen – Ramsholmen ja leirintäalueen edessä levittäytyy alueen oma hiekkaranta ja kaunis saaristo. Ellet halua liikkua jalan,

MALMBACKA, RAASEPORI

Tervetuloa Malmbackaan, mökkikylä joka nojaa miilunpolttajien perinteisiin. Sijaitsemme Raaseporin kauniilla maaseudulla, Snappertunan kylässä, Kuninkaantien varrella ja lähellä Raaseporin Linnanraunioita. Matkaa Tammisaareen on 15 km ja saman verran Karjaalle. Etäisyys Fiskarsin ruukkikylään on 24 km ja ajomatka Helsingistä on vain n.