HelsinkiWest

Sommarostrand-strawberry-cake - Copy

Yhteystiedot:

Henrica Ewalds, toiminnanjohtaja, helsinkiwest@helsinkiwest.fi, 044 277 2882

Hallitus 2016

Mikael Nylund, Evangeliska Folkhögskolan, puheenjohtaja, mikael.nylund@efo.fi, 0 10 327 1620

Lena Aschan, Gullö Gård, rahastonhoitaja, lena.aschan@gullo.fi, 040 766 5340

Nora Garusi, Dönsby bed and breakfast, sihteeri, nora.garusi@donsby.net,  050 537 9584

Katjusa Merisaari, Luksia, kmerisaari@yahoo.com, 044 369 6700

Kaisa Parviainen, Fiskarsin ruukki, kaisa.parviainen@fiskars.com, 019 277 7505

HelsinkiWest ry on rekisteröity yhdistys, jonka tehtävänä on yhdistää Länsi-Uudenmaan alueen matkailualan toimijoita ja markkinoida heidän palvelujaan Suomessa sekä kansainvälisillä markkinoilla.

HelsinkiWestin jäsenet, syyskuussa 2016 yhteensä 70, ovat matkailijoita palvelevia yrityksiä. Yhteistyössä luomme tuotteita jossa tarjoamamme palvelut täydentävät toisiaan näin muodostaen hienoja kokonaisuuksia joista vieraamme pääsevät nauttimaan.

Kaikki yritykset on sanoin ja kuvin esitelty verkkosivuillamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Toivomme että löydät ne kokemukset ja sen inspiraation, joka innostavat pakkaamaan matkalaukkusi ja suuntaamaan meille. Tervetuloa!

Jos olet Länsi-Uudellamaalla toimiva yrittäjä ja haluat liittyä iloiseen seuraamme, ota yhteyttä, helsinkiwest@helsinkiwest.fi, niin kerromme lisää.

Olemme tehneet parhaamme kootaksemme hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa Länsi-Uudenmaan alueen yrityksistä, nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, eri toimijoiden antamien tietojen perusteella. HelsinkiWest ei vastaa mahdollisista virheistä. Tarkista aina yritysten omat kotisivut joissa on myös annettu enemmän tietoja. Kerrothan meille, helsinkiwest@helsinkiwest.fi, jos kaipaat jotain tai jos verkkosivullamme on väärää tietoa. Otamme kiitollisuudella vastaan kaikki palautteet, kommentit ja toivomukset.

Käy myös – ja tykkää – meidän Facebook sivustamme, jossa yritykset kertovat ajankohtaisista tapahtumista ja uusista tuotteista.

Tässä jäsenluettelomme: